Kvietimas į IX LVŽS suvažiavimą

 

Kvietimas į IX LVŽS suvažiavimą
2013-06-01
Marijampolė


Gerbiamieji bendraminčiai,

Kviečiame Jus 2013 m. birželio 1 d. dalyvauti IX-ajame Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos suvažiavime Marijampolės kultūros centre (Vilkaviškio g. 2, Marijampolė).

Suvažiavimas darbą pradės 11 val. Partijos lyderiai, svečiai ir bendraminčiai skaitys pranešimus, bus priimama rezoliucija. Spręsime dėl partijos dalyvavimo 2014 m. EP ir LR Prezidento rinkimuose.

Planuojama, kad suvažiavimo darbinė dalis truks 3 valandas. Po to Kultūros centro fojė padiskutuosime, pasidalinsime įspūdžiais, paklausysime muzikos, pasivaišinsime prie švediškų stalų.

Suvažiavimo programos projektas
Suvažiavimo rezoliucijos projektas




Marijampolėje gyveno ir dirbo viena iškiliausių šalies ir mūsų sąjungos istorijos asmenybių – Prezidentas Kazys Grinius. Gydytojas, rašytojas, gamtininkas, švietėjas, Seimo narys, premjeras, Prezidentas, daugelio sėkmingų reformų autorius ir vykdytojas, gūdžiais diktatūros, karo bei okupacijos metais likęs ištikimas demokratijos, humanizmo idealams. Jo politinių pažiūrų brandumas pranoko jo laikus. Kazys Grinius vis dar išlieka nepasiekiamu idealu daugeliui šiuolaikinių politikų.


Pačiame mieste centre, Bažnyčios g. 23, veikia Griniaus muziejus. Suvažiavimo dalyviai galės apsilankyti Prezidento namuose-muziejuje.




Keliaujantiems su mašina, informuojame, kad Marijampolės kultūros centro aikštelė kaip tik tuo metu bus remontuojama, tačiau čia pat yra savivaldybės ir “Royal” viešbučio aikštelės, netoliese prie Marijonų vienuolyno ir Mykolo bazilikos – didelė “Maximos” mašinų stovėjimo aikštelė (čia pat K. Griniaus namo-muziejus). Marijampolę taip pat lengva pasiekti iš Kauno traukiniu ar autobusu.


 
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų