Kvietimas į konferenciją „Gyvybingas kaimas – galimybė XXI amžiaus Lietuvai“

Kodėl žemės ūkis yra svarbiausias atsakymas į XXI amžiaus Europos politikos iššūkius? Kaip žalieji sprendžia socialines problemas? Kaip žemės ūkio pagalba kurti darbo vietas, kartu išsaugant aplinką ir visuomenės sveikatą?

Balandžio 29 d. kviečiu  į susitikimą su Europos Parlamento Žaliųjų / Europos laisvojo aljanso grupės bendrapirmininke Rebecca Harms – konferencijoje „Gyvybingas kaimas – galimybė XXI amžiaus Lietuvai“. Konferencija vyks Aleksandro Stulginskio universitete, Kaune. Renginio metu turėsite galimybę susipažinti su Europos Žaliųjų požiūriu Lietuvos piliečiams ypač aktualiais klausimais, dalyvauti diskusijoje.

„Kai keliauju po Lietuvą, gėriuosi jūsų nuostabia gamta, liūdžiu regėdama tuštėjančius kai­mus – visa tai puikiai iliustruoja, už ką ir prieš ką mes kovojame – už tai, kaip ne tik išsaugoti švarią aplinką, gamtą tausojančią žemdirbystę, bet ir sukur ti gyvybingas bendruomenes, gyvą kaimą, darbo vietas kuriantį žemės ūkį bei švarią vietinę energetiką“, – sakė praėjusią vasarą Lietuvoje viešėjusi Rebecca Harms.

Rebecca Harms nuo 2004 m. yra Europos Parlamento narė, o nuo 2009 m. – ir Žaliųjų / Europos laisvojo aljanso politinės grupės bendrapirmininkė.

Prašau registruotis į renginį el. paštu kaunas@rope.lt.
Renginys Facebook: https://www.facebook.com/events/1790666367821876/

Iki malonaus susitikimo!

Pagarbiai
Bronis Ropė
Europos Parlamento narys

PROGRAMA

 
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų