Šiek tiek statistikos apie mūsų partijos narius (Apklausa buvo vykdoma 2007 m. kovo-balandžio mėn. Apklausoje dalyvavo 315 žmonių. Daugumo apklausos dalyvių – LVLS partijos nariai, kandidatai savivaldybių rinkimuose, rinkimų kampanijos metu talkinę žmonės.)
 
 Visus apklausos rezultatus galite pamatyti čia
 

Lytis

 

Amžius

Anketos dalyvių amžiaus vidurkis: 47 m.

 

Išsilavinimas

 
Gyvenamoji vieta
---
 
Užsiėmimas
 
Kaip manote kodėl rinkėjai balsavo už LVLS?
 
Kokios ideologinės pozicijos išskiria LVLS kitų partijų kontekste – žvelgiant į kitų rinkimų perspektyvą ir norą pasiekti miesto rinkėjus?
 
Kokios ideologinės pozicijos išskiria LVLS kitų partijų kontekste – žvelgiant į kitų rinkimų perspektyvą ir norą pasiekti miesto rinkėjus? (Vilnius)
 

Kokios ideologinės pozicijos išskiria LVLS kitų partijų kontekste – žvelgiant į kitų rinkimų perspektyvą ir norą pasiekti miesto rinkėjus? (pagal amžiaus grupes)

 
Kokios ideologinės pozicijos išskiria LVLS kitų partijų kontekste – žvelgiant į kitų rinkimų perspektyvą ir norą pasiekti miesto rinkėjus? (pagal lytį)
 

Kokios ideologinės pozicijos išskiria LVLS kitų partijų kontekste – žvelgiant į kitų rinkimų perspektyvą ir norą pasiekti miesto rinkėjus? (pagal gyvenamąją vietą)

 

Kokios ideologinės pozicijos išskiria LVLS kitų partijų kontekste – žvelgiant į kitų rinkimų perspektyvą ir norą pasiekti miesto rinkėjus? (pagal užsiėmimą)

 

Kokios ideologinės pozicijos išskiria LVLS kitų partijų kontekste – žvelgiant į kitų rinkimų perspektyvą ir norą pasiekti miesto rinkėjus?

 
 

Visas tyrimas

 

 
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų