2008 04 24 | LVLS Klaipėdos skyriaus parama gausių šeimų centrui

Lietuvos smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacijos Klaipėdos skyrius globoja Informacijos ir paramos gausiai šeimai centrą, per didžiąsias šventes ar kitomis progomis skirdamas įvairios paramos Klaipėdos miesto ir regiono gausioms šeimoms.

Tarptautinės šeimos dienos proga ši asociacija kartu su LVLS Klaipėdos m. skyriumi taip pat nepamiršo gausių šeimų, kartu primindama apie Jungtinių Tautų organizacijos sprendimą kasmet švęsti Tarptautinę šeimos dieną - gegužės 15-ąją, kuri minima nuo 1994 metų.

Balandžio 23 d. Informacijos ir paramos gausiai šeimai centre Klaipėdoje įvyko paramos perdavimas, kuriame dalyvavo organizacijos darbuotojai, savanoriai, šeimų atstovai, smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacijos Klaipėdos sk. pirmininkas Donatas Botyrius, LVLS Klaipėdos sk. pirmininkė Raisa Minčinauskienė bei LVLS skyriaus nariai.

Lietuvos Valstiečių liaudininkų sąjungos Klaipėdos skyriaus nariai padovanojo įvairių knygų - tai indėlis į šeimos institucijos propagavimą, dovana vaikystei, gausių šeimų gyvenimo palengvinimas ir socialinės atskirties prevencija.

 

 

 

 
 



 
 
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų