2007 07 25 | Bendro darbo rezultatas - atidarytas informacinis centras prie Kryžių kalno

Šios kadencijos Seimas vienu iš gerų savo darbų gali įvardinti 72 Seimo narių teiktą pasiūlymą Valstybės biudžetui skirti lėšų skyrimo informacinio centro prie Kryžių kalno (Šiaulių rajone) įrengimui.

Daugelį metų Šiaulių rajono savivaldybė tikėjosi sulaukti finansinės paramos parengtam projektui. Suprasdami šio objekto reikšmingumą ne tik Lietuvai, bet ir visam pasauliui, 2005 spalio 18 d. po siūlymu skirti Informacinio centro įrengimui prie Kryžių kalno 1mln. 844 tūkst. Lt. pasirašė skirtingų partijų parlamentarai. Tai sudarė galimybę Šiaulių rajono savivaldybei pradėti įgyvendinti ilgai lauktą projektą

“Dėkoju visiems pasirašiusiems ir šią idėją palaikiusiems Seimo nariams, projektą įgyvendinusiai savivaldybei, nes tik bendras darbas ir sutarimas gali duoti tokį gražų rezultatą”, - atidarymo metu kalbėjo pasiūlymo skirti lėšas iš Valstybės biudžeto iniciatorė Seimo narė Rima Baškienė.

Šiaulių rajono savivaldybės meras Algimantas Gaubas surengęs šio informacinio centro atidarymą, pasidžiaugė, kad Valstybės biudžeto ir ES Struktūrinų fondų lėšomis įrengtas centras bus patogus turistams, nes išspręstos ne tik informacinės bet ir buitinės reikmės.

 
 



 
 
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų