Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas LR Seimo rinkimuose 2012 m.

Mulevičius Andrius

 

Gimė:
1985 08 01, Vilniuje

Gyvena:
Vilniuje

Išsilavinimas:
1992–2004 m. Vilniaus Fabijoniškių vidurinė mokykla.
2005–2009 m.Vilniaus Pedagoginis universitetas. Istorijos specialybės bakalauras su istorijos mokytojo kvalifikacija.
2010-2012 m. birželis. Mykolo Romerio universitetas, Europos Sąjungos politikos ir administravimo specialybės magistras.

Darbo patirtis:
Nuo 2009 m. Vilniaus Žirmūnų vaikų ir jaunimo klubo šachmatų būrelio vadovas.
2008 m. rugpjūčio - spalio mėn. Lietuvos Respublikos Seimo Naujamiesčio rinkiminės apygardos komisijos narys.
2007–2009 m. Vilniaus Žvėryno gimnazijos šachmatų būrelio vadovas, istorijos pamokų pavaduojantis mokytojas.

Visuomeninė veikla:
2009 m. su „Socinvest“ seminarai suaugusių švietimui: „Pozityvus mąstymas“.
2010 m. birželio mėn. Lietuvos Darbo federacijos atstovas Taline (Estija) „Life long learning“ konferencijoje.
2011 m. LVŽS Vilniaus skyriaus narys.
2012 m. Privalomo referendumo iniciatyvinės grupės narys

Pasiekimai:
Daugkartinis įvairių šachmatų turnyrų (vidurinių mokyklų, universitetų, Vilniaus miesto) laureatas ir prizininkas. Tarptautinių šachmatų varžybų dalyvis. Lauko teniso 2007 m. mažosios taurės laimėtojas.

Šeimyninė padėtis:
nevedęs.

Gyvenimo credo:
Būk tuo pokyčiu, kurį nori matyti pasaulyje. ( M. Gandis)

Kontaktai:
El.p.: andriusmulevicius@gmail.com, Tel.: 8 616 94 855

Facebook:
http://www.facebook.com/andrius.mulevicius.5

 

Andriaus Mulevičiaus
Kandidato rinkimų motyvacija

 

Gerbiamieji,

esu Andrius Mulevičius, LVŽS Vilniaus skyriaus narys. Kviečiu Jus palaikyti mane ir reitinguoti partijos kandidatų sąraše į Lietuvos Respublikos Seimą. Prie mūsų partijos esu nuo 2007 m. vasario mėn. (oficialus narys nuo 2011 12 29). Per daugiau nei 5-erius metus pažinau nemažai partijos narių, dalyvavau sąskrydžiuose, seminaruose ir mokymuose. Ne tik stebėjau, bet ir aktyviai dalyvavau rinkimų štabo veikloje, su kolegomis iš įvairių regionų diskutavau įdomiais ir svarbiais klausimais: švietimo, aplinkosaugos, sveikos gyvensenos ir kitais klausimais. Įgijau žinių, gavau vertingų patarimų, mokiausi ir tebesimokau iš labiau patyrusių kolegų.

Šiuo metu jaučiuosi pasirengęs žengti į didžiąją politiką. Motyvų turiu daug. Dar vaikystėje su tėvais, seneliais, kitais vyresniaisiais kalbėjau įvairiais visuomeniniais klausimais, žiūrėdavau žinias ir jas analizuodavau. Paaugęs sau ir kitiems vis dažniau užduodavau klausimą „kodėl?“, norėdamas sužinoti vieno ar kito įvykio reikšmę ir prasmę. Susidomėjau psichologija, filosofija, politika. Pradėjau suprasti, jog pasaulis sudėtingesnis nei maniau anksčiau. Susidūręs su neteisybe, abejingumu ar negatyviu nusistatymu įvairių platesnių problemų sprendimų atžvilgiu, pradėjau pats galvoti, ar įmanoma ką iš tiesų rimto pakeisti pasaulyje, jog būtų mažiau melo, smurto, godumo? Galbūt iš tiesų verta nusimesti rožinius akinius ir užsidėti juodus? Tai yra elgtis „kaip visi“, spjauti į žmogiškumą, pamiršti idealizmo principus ir imti rūpintis tik savimi...išvykti į užsienį, juk Lietuvoje pakeisti vis tiek nieko negalima, į valdžią sulindę vagys , vyrauja korupcija ir blogis...Ne! Aš tikiu, jog įmanoma pakeisti dabartinę padėtį į geresnę, kad ne viskas taip blogai, kad Lietuvoje tikrai galima ir reikia gyventi, juk jokioje kitoje šalyje mes nesijausime taip gerai kaip savo Žemėje Lietuvoje!

Po vidurinės mokyklos baigimo įstojau studijuoti istorijos į Lietuvos Pedagoginį Universitetą (dabar Lietuvos Edukacinis Universitetas). Dar tebestudijuodamas susipažinau su puikiais žmonėmis iš mūsų partijos (Tomas Tomilinas ir kiti), su kuriais organizuodavome ir įgyvendindavome įvairius su partija susijus projektus, vedėme seminarus, dalyvavome rinkiminėse kampanijose.

Būdamas studentas pradėjau dirbti istorijos mokytoju bei šachmatų būrelio vadovu Vilniaus Žvėryno gimnazijoje. Šiuo metu esu Vilniaus Žirmūnų vaikų ir jaunimo klubo šachmatų būrelio vadovas. Šachmatais žaidžiu nuo vaikystės, pats lankiau treniruotes sporto mokykloje, esu kandidatas į sporto meistrus. Šis sportas moko numatyti įvykius į priekį, susitelkti, prognozuoti varžovą. Tai matematika, psichologija, istorija viskas kartu ir dar daugiau. Savo mokinius stengiuosi paskatinti savarankiškai ieškoti geriausio sprendimo prie languotos šachmatų lentos, gerbti varžovus ir nuolat kelti sau klausimą „kodėl?“, t.y nuolat ieškoti atsakymų į klausimus ir taikyti įvairius metodus pergalei pasiekti.

Šių metų birželio mėnesį pabaigiau Europos Sąjungos politikos ir administravimo specialybės magistrantūros studijas Mykolo Romerio Universitete, apsigynęs magistro baigiamąjį darbą tema: „G-20: Europos Sąjungos vaidmuo“. Taigi turiu pakankamai žinių ir gebėjimų vertinti vykstančius politinius procesus ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Pasiremdamas savo šachmatų trenerio patirtimi, kylančiom naujom idėjom ir aktyvia veikla, siekiu ir pagerinti mūsų visų gyvenimą.

Esu susipažinęs su partijos programa ir statutu.

Šiuo metu baigiu komplektuoti savo asmeninio rinkimų štabo komandą (Vilniaus skyrius man patikėjo Vilniaus Fabijoniškių rinkiminę apygardą). Savo komandos narius renkuosi atsakingai, pagal bendras vertybes ir pozicijas, tik tuos, kuriuos pažįstu asmeniškai kaip patikimus žmones. Komandos nariai man padės rengti įvairius renginius, bendrauti su rinkėjais, pateikti informaciją virtualioje erdvėje, informuos apie rinkimų apylinkėse ir apygardoje vykstančius dalykus.

Pagrindinį rinkimų agitacijos krūvį prisiimu aš pats, nes esu įsitikinęs, kad kandidatas savo pavyzdžiu turi parodyti rinkėjams, jog jis vertas atstovauti jų interesams Seime.

Mano rinkiminės strategijos „finišo tiesioji“: ėjimas per namus, bei butus Vilniaus Fabijoniškių rajone (kuriame daugiau nei 20 metų gyvenu, baigiau mokyklą, turiu daug draugų) ir tiesiogiai bendraujant su gyventojais. Išklausant juos, įsigilinant į jų problemas.

Uždavinys: su komanda aplankyti visus Fabijoniškių rinkiminės apygardos namus ir butus. Šiam nelengvam uždaviniui ruošiuosi ir ruošiu komandą tiek fiziškai tiek psichologiškai.

Todėl kviečiu įvertinti mano pasiryžimą reitinguojant mane partijos kandidatų į Seimą sąraše.

Dėkui, visiems Jums linkiu laimės.

 

Pagarbiai,
Andrius Mulevičius
Vilniaus miesto skyriaus narys
Tel. nr. 861694855
El. paštas: andriusmulevicius@gmail.com

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

gimimo vieta: Trakų rajonas,

gyvenamoji vieta – Vilniaus miestas, išsilavinimas – aukštasis,

darbovietė – LMTA, docentė;

visuomeninė veikla - LVŽS Žaliųjų frakcijos pirmininkė, partijos Vilniaus skyriaus valdybos narė, LVŽS Etikos komisijos narė.

Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos pirmininko pavaduotoja, valdybos narė, LMTA darbuotojų atstovybės (profesinės sąjungos) pirmininkė, LPSK (Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos) tarybos narė. Asociacijos “Šv. Kazimiero ordinas” kanclerė, kolegijos narė.

El.p.: vapanaviciene@gmail.com

tel. 8 652 42157

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

gimimo vieta: Trakų rajonas,

gyvenamoji vieta – Vilniaus miestas, išsilavinimas – aukštasis,

darbovietė – LMTA, docentė;

visuomeninė veikla - LVŽS Žaliųjų frakcijos pirmininkė, partijos Vilniaus skyriaus valdybos narė, LVŽS Etikos komisijos narė.

Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos pirmininko pavaduotoja, valdybos narė, LMTA darbuotojų atstovybės (profesinės sąjungos) pirmininkė, LPSK (Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos) tarybos narė. Asociacijos “Šv. Kazimiero ordinas” kanclerė, kolegijos narė.

El.p.: vapanaviciene@gmail.com

tel. 8 652 42157

 
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų