Naujienos

2008 04 24 | LVLS Klaipėdos skyriaus parama gausių šeimų centrui

Lietuvos smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacijos Klaipėdos skyrius globoja Informacijos ir paramos gausiai šeimai centrą, per didžiąsias šventes ar kitomis progomis skirdamas įvairios paramos Klaipėdos miesto ir regiono gausioms šeimoms. 

Plačiau...
 

2008-04-17 | L. Mogenienė: Siekiama pažaboti diskriminaciją dėl socialinės padėties

Žmogaus teisių komitetas, apsvarstęs „Lygių galimybių įstatymo pakeitimo projektą“, pritarė Seimo narės Laimos Mogenienės pasiūlymui, kad LR įstatymuose būtų įtvirtintas žmogaus teisių įgyvendinimas ne tik nepaisant amžiaus, lytinės orientacijos, negalios, rasės ar etninės priklausomybės, religijos, įsitikinimų ar tikėjimo, kaip buvo iki šiol, bet ir socialinės padėties.

Plačiau...
 

2008-04-15 | A. Staponkienė: Prezidento pranešime pasigendama žemės ūkio politikos analizės

Valstiečių liaudininkų frakcijos vadovė Aldona Staponkienė, vertindama Prezidento Valdo Adamkaus metinį pranešimą Seime, teigia, kad, apibendrindamas svarbiausius metų įvykius, Prezidentas labai kritiškai įvertino praėjusių metų Vyriausybės veiklą.

Plačiau...
 

2008-04-15 | Dėl kaimo mokyklų naikinimo

Raginame LVLS priimti aktyvesnę poziciją dėl naujo Švietimo ir mokslo ministro skyrimo ir pritarti kitų partijų pasiūlytoms kandidatūroms tik tuo atveju, jei bus duotas viešas pažadas peržiūrėti regioninės švietimo politikos prioritetus, skiriant ypatingą dėmesį kaimo mokyklų išlikimui.

Plačiau...
 

2008-04-11 | A.Staponkienė: Būtina apsaugoti pensijų kaupimo fonduose investuojančių žmonių turtinius interesus

Seimo valstiečių liaudininkų frakcijos seniūnė Aldona Staponkienė šiandien registravo „Pensijų kaupimo įstatymo pakeitimo ir papildymo įstatymo projektą“, siekiantį apsaugoti dirbančių ir socialines draudimo įmokas mokančių asmenų, pasirinkusių pensijų kaupimą pensijų fonduose, turtinius interesus.

Plačiau...
 
2008 04 10 | S.Pabedinskas: Po jaunimo incidento Latvijos pasienyje bus įrengtos vaizdo stebėjimo kameros
Aiškindamiesi praėjusį savaitgalį Lietuvos-Latvijos pasienyje įvykusio jaunimo incidento aplinkybes parlamentarai - Valstiečių liaudininkų frakcijos narys Skirmantas Pabedinskas ir socialdemokratas Gintautas Mikolaitis, balandžio 9 d., trečiadienį susitiko su Biržų rajono administracijos vadovais, Nemunėlio-Radviliškio, Bauskės rajono Skaistkalnės miestelio seniūnais ir gyventojais.
Plačiau...
 

2008-04-08 | Valstiečių liaudininkų frakcija: ES Lisabonos sutarties ratifikavimą būtina sieti su Ignalinos AE ateitimi

Valstiečiai liaudininkai svarsto, ar laiku ratifikuojama ES Lisabonos sutartis. Šį klausimą siūloma sieti su IAE antrojo reaktoriaus stabdymo scenarijaus pakoregavimo, t.y. vėlesnio jo termino, galimybe. Dėl to sustiprėtų Lietuvos energetinė nepriklausomybė.

Plačiau...
 

2008 04 03 | Valstiečiai liaudininkai susitiko Širvintose

Vakar Širvintose išplėstiniame LVLS valdybos posėdyje valstiečiai liaudininkai aptarė Seimo rinkimų vienmandačių apygardų kandidatūras bei rinkiminės programos gaires. Išplėstiniame LVLS valdybos posėdyje dalyvavo Vilniaus apskrities skyrių nariai bei pirmininkai. 

Plačiau...
 
<< Pradžia < Ankstesnis 201 202 203 204 205 206 207 Sekantis > Pabaiga >>

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų