Naujienos

2008-04-01 | Dvasingumo vaidmuo besikeičiančioje visuomenėje

LR Seime balandžio 1 d. vykusioje Šeimos ir vaiko reikalų komisijos pirmininkės Rimos Baškienės spaudos konferencijoje Seimo bei LVLS valdybos narė atkreipė dėmesį į neigiamų visuomenės reiškinių gausą...

Plačiau...
 

2008-03-31 | V.Domarkas: Būtina užkirsti visus kelius pavojui vaikams kvaišintis pavojingais sveikatai chemikalais

Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto pirmininkas, valstietis liaudininkas  Virginijus Domarkas, susipažinęs su spaudos informacija apie lakiuosius nitritus, kreipiasi į sveikatos, teisėsaugos, socialinių reikalų ir švietimo institucijas prašydamas pagal kompetenciją imtis adekvačių priemonių, kad būtų užkirstas kelias vaikams kvaišintis pavojingais chemikalais.

Plačiau...
 

2008-03-19 | L.Mogenienė: Aukštas VRM pareigūnas demonstruoja bejėgiškumą skustagalvių eitynių klausimu

LVLS, LR Seimo Žmogaus teisių komiteto narę Laimą Mogenienę papiktino kovo 18 d. LRT „Panoramos“ laidoje parodytas VRM sekretoriaus Stanislovo Liutkevičiaus komentaras apie skustagalvių eitynes.

Plačiau...
 
2008 03 14 | Po parlamentarų susitikimo su Zarasų badautojais protesto akcija nutraukta
Valstiečių liaudininkų frakcijai priklausantis Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto pirmininkas Virginijus Domarkas ir šio komiteto pirmininko pavaduotojas, konservatorius Julius Dautartas, Valstiečių liaudininkų frakcijos vadovė Aldona Staponkienė ir Seimo Regioninės plėtros komisijos pirmininkas, valstietis liaudininkas Skirmantas Pabedinskas ketvirtadienį Zarasuose susitikę su savivaldybės vadovais.
Plačiau...
 

2008-03-13 | Valstiečiai liaudininkai peržiūrės mokslo ir studijų įstatymo projektą

Šiandien, kovo m. 13 d., Valstiečių liaudininkų frakcijos nariai, Seime susitikę su studentų asociacijų atstovais pareiškė, kad Švietimo ir mokslo ministerijos parengtas mokslo ir studijų įstatymas reikalauja nuodugnios analizės.

Plačiau...
 

2008-03-12 | LVLS krepšininkai atkakliai gynė LVLS garbę

Sekmadienį  Vilniuje, Š. Marčiulionio krepšinio akademijoje vyko tradicinis politinių partijų komandų krepšinio turnyras prestižinei LiCS taurei laimėti. Rungtynėse dalyvavo ir LVLS krepšinio komanda, kurią sudarė 10 žaidėjų iš įvairių LVLS skyrių.

Plačiau...
 

2008-03-10 | Valstiečiai liaudininkai pasisako prieš mokyklų reorganizavimą remiantis vien tik ekonominiais argumentais

Valstiečių liaudininkų frakcijos Seime vadovė Aldona Staponkienė, šios frakcijos nariai Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto pirmininkas Virginijus Domarkas ir Skirmantas Pabedinskas reiškia susirūpinimą dėl ydingo mokyklų reorganizavimo Zarasų rajone.

Plačiau...
 

2008-02-08 | A. Staponkienė: būtina apginti žmones nuo pensijų kaupimo bendrovių gobšumo

Valstiečių liaudininkų frakcijos Seime vadovė Aldona Staponkienė įregistravo Pensijų kaupimo įstatymo pataisą, užkertančią galimybes pensijų kaupimo bendrovėms pasipelnyti iš žmonių pinigų kaupiant pensijas.

Plačiau...
 
<< Pradžia < Ankstesnis 201 202 203 204 205 206 207 Sekantis > Pabaiga >>

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų