Naujienos

2008 02 06 | Morę degino ir melnragiškiai

ŠVENTĖ. Žirgais, žydeliais, daktarais ir visokiais kaukais persirengę S. Dacho mokyklos mokiniai Melnragėje padėjo Kanapiniui kautis su Lašininiu.

Plačiau...
 

2008-01-31 | A.Pekeliūnas, R.Baškienė: Privalome imtis visų priemonių užkertant narkotinių medžiagų platinimą Lietuvoje

Šiandien, pasirodžius informacijai spaudoje apie Lietuvoje legaliai platinamą svaiginantį poveikį turintį kvaitulinį šalaviją, LVLS valdybos nariai - LR Seimo pirmininko pavaduotojas Alfredas Pekeliūnas bei Šeimos ir vaiko reikalų komisijos pirmininkė Rima Baškienė kreipėsi į Sveikatos apsaugos ministrą Rimvydą Turčinską prašydamas ypatingos skubos tvarka keisti teisės aktus, kurie nustatytų šio augalo vartojimo reglamentavimą ir kontrolę.

Plačiau...
 

2008-01-24 | R. Baškienė: Ar Lietuvos vaikus įsivaikins homoseksualai

Europos žmogaus teisių teismo sprendimas, kad draudimas asmeniui siekti įsivaikinti vaikus dėl jo seksualinės orientacijos pažeidžia Europos žmogaus teisių ir pagrindinių laisvių apsaugos konvenciją, sulaukė Lietuvoje didžiulio nusistebėjimo ir diskusijų "Ar ir Lietuvos vaikus gali įsivaikinti homoseksualai ?"

Plačiau...
 

2008-01-07 | R.Baškienė: Du trečdaliai Lietuvos gyventojų šeimą tapatina su santuoka

Š. m. sausio 7 dieną įvykusioje LVLS valdybos narės, Seimo Šeimos ir vaiko reikalų komisijos pirmininkės Rimos Baškienės spaudos konferencijoje „Du trečdaliai Lietuvos gyventojų šeimą tapatina su santuoka“ dalyvavę socialinių mokslų doc. Irena Eglė Laumenskaitė ir Nacionalinės šeimų ir tėvų asociacijos pirmininkas Algimantas Ramonas mano, kad...

Plačiau...
 
<< Pradžia < Ankstesnis 201 202 203 204 205 206 207 Sekantis > Pabaiga >>

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų