Naujienos

2020-04-02 | Bronis Ropė: Laikinai reikia reguliuoti maisto kainas

Tenka apgailestauti, kad Seimo posėdyje TS-LKD, liberalai ir dalis socialdemokratų sužlugdė Vyriausybės teiktą įstatymo projektą dėl kainų kontrolės. O juk dabar pats metas svarstyti laikiną kai kurių maisto produktų kainų reguliavimo galimybę, kad būtų įvertintos visos objektyvios kainų pokyčių aplinkybės ir būtų galima apsaugoti maisto produktų vartotojus nuo nepagrįsto kainų svyravimo ekstremalios situacijos metu.

Plačiau...
 

2020-04-01 | Valdantieji nesitraukia nuo tikslo kelti medikų atlyginimus bei gerinti jų socialines garantijas

LVŽS frakcijos Seime nariai Asta Kubilienė ir Darius Kaminskas registravo Užkrečiamųjų ligų profilaktikos ir kontrolės įstatymo pataisas, kuriomis siekiama papildomai numatyti socialines garantijas medikams ir kitiems sveikatos apsaugos specialistams, kurie dirba pavojingų užkrečiamųjų ligų židiniuose.

Plačiau...
 

2020-03-29 | Tikslinama atvejo apibrėžtis: bus tiriami visi, kuriems pasireiškia simptomai

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM), reaguodama į situaciją dėl koronavirusinės infekcijos (COVID-19) plitimo Lietuvoje, tikslina atvejo apibrėžimą ir tiriamųjų grupes. Nuo šiol dėl galimos infekcijos gali būti tiriami visi, kuriems pasireiškia ūmios kvėpavimo takų infekcijos simptomai.

Plačiau...
 

2020-03-28 | Į Kauną atgabenta didžiulė asmens apsaugos priemonių medikams siunta

Šeštadienio rytą Kauno oro uoste nusileido lėktuvas su daugiau nei 3,2 mln. asmens apsaugos priemonių Lietuvos medikams. Iškrovus jos iš karto bus gabenamos 5 pagrindinėms ligoninėms, GMP centrams ir bus paskirstytos mobiliesiems punktams.

Plačiau...
 

2020-03-28 | Valstybinė vaistų kontrolės tarnyba įspėja, kad vaistus, neva galinčius išgydyti nuo COVID-19, pardavinėja sukčiai

Virtualioje erdvėje vis daugėjant siūlymų įsigyti vaistų ir maisto papildų, kurie gydytų koronoviruso sukeltą infekciją, Valstybinė vaistų kontrolės tarnyba ir Europos vaistų agentūra primygtinai ragina žmonių nepirkti neaiškios kilmės produktų.

Plačiau...
 

2020-03-26 | Audronė Jankuvienė. Nepaprastoji padėtis: kiek ribojamos piliečių teisės ir laisvės?

Antra savaitė Lietuvos žinių portalai mirga antraštėmis dėl nepaprastosios padėties įvedimo. Praėjus vos porai dienų po Vyriausybės nutarimo šalyje paskelbti trečią (visiškos parengties) civilinės saugos sistemos parengties lygį ir karantiną, opozicijos nariai ėmė kelti klausimą, ar kovo 14-osios vakarą Vyriausybė neviršijo savo įgaliojimų.

Plačiau...
 

2020-03-26 | Laimutė Matkevičienė. Susitelkime kovai su COVID-19

Mielieji, kreipiuos į kiekvieną, nuoširdžiai prašydama Jūsų klausyti Vyriausybės ekstremalių situacijų centro operacijų dėl koronaviruso nurodymų ir stengtis be panikos išgyventi šį sunkų laikotarpį. Patikėkite, kad ir Vyriausybė ir Seimas yra kartu su kiekvienu Jūsų ir daro viską, kad iš tos bėdos išeitume visi ir su kuo mažesniais nuostoliais.

Plačiau...
 

2020-03-26 | Stabdomas skolų išieškojimas į valstybės biudžetą iš gyventojų darbo užmokesčio

Vyriausybė pritarė Teisingumo ministerijos siūlymui laikinai stabdyti išieškojimą į valstybės biudžetą iš skolininkų darbo užmokesčio ir jam prilygintų pajamų - pensijų, stipendijų ir kt. 

Plačiau...
 
<< Pradžia < Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sekantis > Pabaiga >>

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų