2013-01-28 | Valstiečių ir žaliųjų prioritetai 2013 m. rinkimams: idėjų nuoseklumas ir kandidatų nepriekaištinga reputacija

Šiandien Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga pateikė dokumentus VRK dėl kandidatų registravimo visose 3 apygardose. Biržų-Kupiškio apygardoje rinkimuose dalyvauja LVŽS kandidatė Nijolė Šatienė, kuri pernai buvo neteisėtai eliminuota iš antro rinkimų turo. 2012 metais. Po Konstitucinio teismo sprendimu dėl grubių pažeidimų rinkimai šioje apygardoje vyksta iš naujo. Nijolė Šatienė yra Biržų rajono tarybos narė, viena iš bendruomenių judėjimo Lietuvoje pradininkių, tikras Biržų ir Kupiškio krašto autoritetas.

Anot LVŽS pirmininko Ramūno Karbauskio, - "Esame nuoseklūs, keliame tuos pačius kandidatus, mūsų prioritetai ateinantiems rinkimams nesikeičia - tai aktyvi pozicija dėl atominės elektrinės, gyventojų pajamų augimas per darbo vietų kūrimą, savivaldos reforma, kova už sveiką aplinką, natūralų maistą ir pasipriešinimas Genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) produktų atėjimui į Lietuvos rinką, reali būsto renovacijos programa ir šilumos kainų mažinimas". .

Ukmergės apygardoje partija kelia Danutės Užkurėlytės kandidatūrą. Ji aktyvi Ukmergės rajono gyventoja, buvusi tarybos narė, veterinarijos gydytoja, sveikuolė. Danutė Užkurėlytė dirba Ukmergės valstybinės maisto ir veterinarijos tarnyboje.

Zarasų-Visagino apygardoje LVŽS kandidatu yra Gintaris Petrėnas. Zarasų rajono tarybos narys, aktyvus kaimo mokyklų gynėjas, rengęs bado akcijas ir streikus. Šiuo metu Gintaris kartu su šeima ūkininkauja bei užsiima aktyvia atsinaujinančių energetikos šaltinių projektų plėtra.

"Bendri visų mūsų keliamų kandidačių ir kandidato bruožai - sąžiningumas, principingumas, politinė patirtis ir nepriekaištinga reputacija". - kalbėjo R. Karbauskis.


R.Karbauskis: 8 682 55688

Kontaktinis asmuo:
Atstovas spaudai
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Tel.: 868627469

 
 



 
 
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų