2013-01-30 | Aš einu ir dirbsiu Jums....

Gerbiami biržiečiai ir kupiškėnai, kovo 3 dieną turėsime vėl ateiti prie balsavimo urnų . Labai gaila , kad vis dar neturime savo atstovo Seime. Praėjusių rinkimų naktį buvo "suklysta" skaičiuojant balsus, bet šį kartą tikiu, kad panašių incidentų nebus ir rinkimų rezultatai bus suskaičiuoti teisingai ir be klaidų.

Pakartotiniuose rinkimuose nusprendžiau vėl kandidatuoti į LR Seimą ir Jums pritarus tapti Jūsų atstove aukščiausioje Lietuvos valdžios institucijoje, nes jūsų 3000 balsų atiduoti man per pirmąjį rinkimų turą, išsakytos mintys ir padrąsinimai suteikia ne tik didesnį pasitikėjimą, bet ir įpareigoja dar kartą pasakyti "Taip". Dalyvauju rinkimuose, nes man kaip vietinei, dirbančiai ir išgyvenančiai kartu su Jumis visas godas jau kelis dešimtmečius , rūpi ne tik kasdienybė, bet ir mūsų krašto vaikų ir anūkų ateitis. Aš galiu, noriu ir einu dirbti Jums.

Kaip visada, tarsiuos su Jums visais mus slegiančiais klausimais, dirbsiu kuriant geresnę ir stipresnę Lietuvą. Tikėti rožiniais populistiniais pažadais jau nėra laiko, o be to Jūs jais nelabai ir tikėjote. Juk skaudžių ir sprendžiamų mūsų gyvenime klausimų, problemų ratas didžiulis, tik mūsų valdžia kartais sprendimus priimame skubotai, neapgalvotai, be ekonominės naudos paskaičiavimų. Mes į juos žvelgiame kitaip o valdžia nurašo jau kaip klaidas... o problemos lieka . Tai bedarbystė , mažos pajamos , didelės kainos už kurą, šildymą , elektrą ir pan. , valdininkų savivalė , gydymo ir kitų būtinų paslaugų atitolinimas nuo žmonių gyvenamosios vietos.

Žmonės bėga iš Lietuvos. Kasmet dėl emigracijos ir demografinių bėdų netenkame Utenos dydžio miesto. Emigracijos stabdymas - tai nacionalinis reikalas. Su lietuvių emigrantų gyvenimu iš arčiau teko susipažinti kai lankiausi su Lietuvos delegacijomis Airijoje ir Ispanijoje. Pajutau, kad jiems trūksta tik pakvietimo grįžti. Nemaža dalis norėtų sugrįžti į tėvynę, bet jie nenori važiuoti atgal į tuštumą, nenori vėl jausti to susvetimėjimo ir nevilties. Mes turime kurti geras darbo vietas regionuose, jaukią aplinką ,stiprinti bendruomenes, išsaugoti socialinę infrastruktūrą, reformuoti savivaldą taip, kad realius sprendimus būtų galima priimti ten, kur gyvena žmonės, o ne laukti malonių iš Vilniaus... Džiugu, kad dalis mano kviestų tėvynainių atsiliepė ir planuoja savo sugrįžimą. Dar daugiau žmonių gali neišvykti, jei parodysime jiems dėmesį, pradėsime naudoti Seimo tribūną jų problemų sprendimui, o ne skandalų ir tuštybių narpliojimui.

Kviečiu ir Jus imtis veiksmų, kartu kurti gražesnę ir stipresnę Lietuvos ateitį.

Jūsų kandidatė,
Nijolė Šatienė
 
 



 
 
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų