2013-01-30 | Mano įsipareigojimai rinkėjams

Danutė Užkurelytė – aktyvi Ukmergės rajono gyventoja, veterinarijos gydytoja, sveikuolė. Dirba Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Ukmergės valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje. Politinės partirtis sprendžiant žmonių problemas įgavo būdama išrinkta į Ukmergės rajono tarybą. Dirbo jaunimo, sporto, kultūros, socialinio būsto srityse. Turi patirties bendraujant su žmonėmis tiesioginiame darbe ir organizuojant renginius. Rajonui pažįstama kaip sąžiningas, nuoširdus ir atsakingas žmogus, ginantis savo idėjas ir vertybes.

Taip žmogaus pajamų augimui

Reali parama verslui, kuris dirba ir kuriasi regionuose. Minimalios algos didinimas, algų didėjimo skatinimas. Sumažinti mokesčius mažas ir vidutines pajamas gaunantiems žmonėms ir juos padidinti dideles pajamas gaunantiems. Darbo sąlygų gerinimas. Ne – pinigų švaistymui naujai atominei elektrinei, kariuomenės išlaidoms.

Taip pigesniam maistui

Būtiniausiems maisto ir kitiems produktams, taikyti lengvatinį PVM. Vietos produktų vartojimo skatinimas.

Taip sveikai gyvensenai

Švari aplinka, gera mityba, sveika gyvensena – ilgo visaverčio gyvenimo pagrindas. Valstybės išlaidų sveikatingumui ir ligų prevencijai didinimas. Skatinti sveikų, lietuviškų kokybiškų ir ekologiškų produktų vartojimą vaikų darželiuose, mokyklose. Privalomas produktų, turinčių GMO šaltinių (pašarai, priedai), žymėjimas.

Taip darbo vietų kūrimui

Energetinė laisvė – tik per atsinaujinančius šaltinius. Naujos biokuro katilinės Ukmergės rajone. Smulkių ir vidutinių ūkių plėtra. Žemės ūkį aptarnaujančių verslų plėtra.

Taip žmonių emigracijos stabdymui

Studijų pertvarka, kad išliktų ne tik patrauklios, bet ir Lietuvos ūkiui reikalingos specialybės. Parama pirmojo būsto įsigijimui jaunoms šeimoms ir šeimoms su 3 ir daugiau vaikų.

Taip tikrai savivaldai

Kad investicijos į Lietuvos ūkį pasiskirstytų kuo tolygiau ir skatintų regionų plėtrą. Išsaugoti mokyklas pagal bendruomenių poreikius. Stabdyti socialiai reikalingų įstaigų naikinimą. Išsaugoti kultūros namus ir skatinti kultūrinę veiklą mažose gyvenvietėse.

Lietuva – natūraliausia, švariausia, sveikiausia ES šalis, kur žmogaus ir gamtos darna kuria dvasiškai ir materialiai turtingą visuomenę.

 
 



 
 
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų