Alvydas Žuvininkas

Kandidatas į Pakruojo rajono savivaldybės merus 2019 m. kovo 3 d. savivaldybių tarybų rinkimuose


Alvydas Žuvininkas gimė 1969 m. lapkričio 7 dieną Alytaus rajone, Silgionių kaime.

1987 metais baigė Punios vidurinę mokyklą. Tais pačiais metais pradėjo studijuoti  Lietuvos Veterinarijos Akademijoje( dabar Lietuvos sveikatos mokslų universitetas). Ją  sėkmingai baigė 1992 metais. Alvydas Žuvininkas įgijo veterinarijos gydytojo kvalifikaciją .

Baigęs mokslus 1992 metais įkūrė individualią įmonę, kurioje ir dabar tebedirba. 1992-2008 metais dirbo Pakruojo raj. Žvirblonių žemės ūkio bendrovėje veterinarijos gydytoju. Nuo 2016 metų gruodžio 1 d. dirba LRS nario Arūno Gumuliausko padėjėju-sekretoriumi .

Nuo 2011 metų iki 2019 metų yra renkamas į Pakruojo raj. savivaldybės tarybą. Šiuo metu yra Pakruojo rajono savivaldybės tarybos Kontrolės, Sveikatos šeimos ir socialinių reikalų komitetų narys. Etikos ir antikorupcijos komisijos narys. Nuo 2015 m. iki 2018 m. ėjo vietos veiklos grupės ‘‘Pakruojo partnerystė‘‘ valdybos pirmininko pareigas. Nuo 2010 metų Rozalimo Šv. Mergelės Marijos vardo bažnyčios pastoracinės komisijos narys. Pakruojo kultūros centro dramos kolektyvo, Rozalimo bendruomenės, Pakruojo rajono bitininkų draugijos ,,Dobilas‘‘ narys.

Laisvai kalba, skaito ir  rašo rusų kalba. Taip pat B1 lygiu baigė anglų kalbos kursus.

Yra vedęs. Su  žmona Vilma augina tris sūnus: Ernestą , Herbertą ir Henriką.

Laisvalaikiu mėgsta lankytis teatre, koncertuose. Domisi sportu, profesine literatūra, tobulinasi kursuose. Yra kviečiamas ir veda įvairius renginius. Turi sveiką humoro jausmą.

 

Alvydo Žuvininko
Lietuvos Valstiečių ir Žaliųjų Sąjungos
Kandidato į Pakruojo rajono savivaldybės tarybos narius-merus

Rinkimų programa

Atstovauju Lietuvos Valstiečių ir Žaliųjų Sąjungai, kuri įrodė, kad nebijo sunkumų, iššūkių ir yra atvira pokyčiams. Todėl kandidatuodamas į Pakruojo rajono savivaldybės merus, turiu tikslą, kad Pakruojis taptų patraukliu žemės ūkio, verslo, kultūros ir turizmo lyderiu Šiaurės Lietuvoje.

Esu įsitikinęs:

- meras ir taryba turi būti atviri pažangioms idėjoms ir iniciatyvoms;

-socialiniai, ekonominiai, aplinkosauginiai inovaciniai projektai prieinami visuomenei;

-ugdymo įstaigose tik kokybiškas, šiuolaikinėmis technologijomis paremtas mokymas;

-sveikatos priežiūros kokybė turi atitikti gyventojų poreikius;

-šeimos saugumo, gyvenimo kokybės gerėjimo užtikrinimas ir tęstinumas;

-komunaliniai mokesčiai turi atitikti suteiktos paslaugos vertę, o nebūtų mokesčiu, skirtu išlaikyti tas paslaugas teikiančias įmones;

-bendruomenių ir nevyriausybinių organizacijų įtraukimas į sprendžiamų priemonių procesą aktualiais klausimais seniūnijose ir Pakruojo mieste.

Kad visa tai pasiektume – svarbiausia bendrauti ir bendradarbiauti. O Jūs , atviri, veiklūs ir reiklūs rajono bei miesto gyventojai, būsite didžiausi mano pagalbininkai ir nuveiktų darbų vertintojai.

 

 
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų