„The Beatles“ sugrįžta su visu Lietuvos žvaigždynu priešaky

„The Beatles“ sugrįžta su visu Lietuvos žvaigždynu priešaky koncertai:

Gruodžio 9 d. Kauno Žalgirio arena

Gruodžio 10 d. Panevėžio Cido arena

Jei pažadinti vidury nakties būtume paprašyti padainuoti bent vieną legendinių britų „The Beatles“ kūrinį, nė minutėlės nedvejodami iš atminties ištrauktume atrodo jau gimstant mokėtus dainų „HELP!“, „Let It Be“, „Hey Jude“, „Yesterday“ žodžius ir dar geriau pažįstamas šių dainų melodijas. Būtent taip ir gimė naujasis Lietuvos muzikos pasaulio žvaigždžių projektas – „Tribute to „The Beatles“ – pirmasis projektas, kuriam nereikia mokytis žodžių.

„Tribute to „The Beatles“ koncerto metu scenoje pasirodo vyrų A‘capella grupė „Quorum“, tik savo balsais, be jokių muzikos instrumentų akomponuojanti atlikėjams: Vaidai Genytei, Aistei Pilvelytei, Rūtai Ščiogolevaitei, Merūnui Vitulskiui, Jeronimui Miliui, Egidijui Sipavičiui, Vladui Kovaliovui, Povilui Meškėlai.

Ar yra pasaulyje žmogus, kuris nežinotų grupės „The Beatles“ bei dainų „HELP!“, „Let It Be“, „Hey Jude“, „Yesterday“, pelniusių pripažinimą prieš kelis dešimtmečius ir, kurios populiariomis liks amžiams? Šią populiariausią visų laikų muzikos grupę, kuri sukėlė tikrą muzikos revoliuciją visame pasaulyje, žino visi. Todėl mes, suvieniję visas jėgas, sukvietę į komandą geriausius Lietuvos balsus, sukūrėme, pirmąjį pasaulyje tokį grupės „The Beatles“ prisiminimo projektą – „Tribute to „The Beatles“.

Dar nespėjus šio projekto pristatyti viešumoje, užsienio prodiuseriai jį jau įvertino, kaip originaliausią iki šiol pasaulyje sukurtą muzikinį projektą, „The Beatles“ tema.

„Tribute to „The Beatles“ koncerto metu scenoje pasirodo vyrų A‘capella grupė „Quorum“, tik savo balsais, be jokių muzikos instrumentų akomponuojanti atlikėjams: Vaidai Genytei, Aistei Pilvelytei, Rūtai Ščiogolevaitei, Merūnui Vitulskiui, Jeronimui Miliui, Egidijui Sipavičiui, Vladui Kovaliovui, Povilui Meškėlai. Koncerto vedėjas Dainius Martinaitis ne tik rimtai, bet ir šmaikščiai pristatydamas atliekamas dainas, kartu su atlikėjais kiekvienam pasirodymui kuria mini spektaklius. Iš viso scenoje pasirodo net aštuoniolika artistų, kurie visos programos metu nepalieka scenos – taip suteikdami dar daugiau nuoširdumo koncerto žiūrovams, šventės dalyviams.Mašinos"vabalai"kuriomis scenoje važinėja dainininkai,padabinta egle"besileidžianti"iš dangaus skambant Quorumui ir dainininkams atliekant kalėdine Beatles daina pradžiugins,nustebins ir tikrai.

 
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų