2012-07-19 | Smerkiame Baltarusijos režimo represijas prieš žaliųjų judėjimo lyderius

Liepos 18 d. Baltarusijoje sulaikyti ekologai, kovojantys prieš Rusijos planus statyti Astravo branduolinę jėgainę šalia Lietuvos sostinės, ant Neries kranto.

Plačiau...
 

2012-07-16 | Nevyriausybininkai jau kuria Sveikatingumo metų programą

Naisiai (Šiaulių rajonas) praėjusį savaitgalį, liepos 14 – 15 dienomis, sukvietė šeimas į festivalį be alkoholio „Naisių vasara“. Šis festivalis vyko jau trečią kartą ir yra išskirtinis, nes propaguoja galimybę švęsti be svaigalų, jo metu nepardavinėjamas ir nevartojamas alkoholis. Į jį atvyko ir nevyriausybinių organizacijų vadovai, kurie šių metų pavasarį pasirašė memorandumą „Dėl Lietuvos žmonių sveikatos išsaugojimo“, į jį atsižvelgdamas Seimas 2013 metus paskelbė Sveikatingumo metais.

Plačiau...
 

2012-07-16 | Pritarus referendumui – būtina stabdyti parengiamuosius atominės projektavimo darbus

Šiandien LR Seimui pritarus siūlymui organizuoti konsultacinį referendumą atominės statybos klausimu, Seimo narė Rima Baškienė ragina stabdyti visus darbus susijusius su atominės statybomis.

Plačiau...
 

2012-07-03 | Video kvietimas prisijungti prie privalomo referendumo!

VIDEO kvietimas PRISIJUNK ir TU!                                                                         

Plačiau...
 

2012-06-21 | R. Baškienė: Balsavimas dėl atominės turėtų būti - vardinis balsavimas

Priimant Atominės elektrinės įstatymą kiekvienas Seimo narys turi prisiimti asmeninę atsakomybę dėl socialinių, ekonominių pasekmių susijusių su Visagino atominės elektrinės statyba Lietuvoje. Todėl šiandien, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos narė Rima Baškienė, Mišrios Seimo narių grupės vardu siūlys Seimui balsuoti dėl minėto įstatymo vardiniu balsavimu.

Plačiau...
 
<< Pradžia < Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis > Pabaiga >>

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų