2012-06-01 | Referendumo akcija "Renkam 2012" startuoja šeštadienį

Biržėlio 2 d. dieną visi privalomo referendumo iniciatyvos šalininkai vieningai išeitų į gatves ir rinktų parašus už referendumą. Kiekviename mieste, miestelyje ir kaime referendumo iniciatyvinės grupės savanoriai rinks parašus ir kvies žmones atlikti savo pilietinę pareigą.

Plačiau...
 

2012-06-01 | Žalieji, persirengę gandrais, protestavo prie Rusijos ambasados

Prieš atominių elektrinių statybą prie Rusijos ambasados sostinėje protestavę žalieji persirengę gandrais suko ratus aplink ambasados pastatą.

Plačiau...
 

2012-05-30 | Visagino projektas stringa - dvi geros žinios per vieną dieną

Šiandien mus pasiekė dvi geros žinios iš valdžios koridorių. Ministras Sekmokas viešai pripažino, kad Seimui nepritarus Visagino projektui kol kas Lietuvai negresia jokios finansinės sankcijos iš Hitachi korporacijos pusės. Tuo tarpu Seimo Ignalinos reikalų komisija netikėtai valdančiai daugumai nepritarė Visagino atominės projektui. Pakako vieno valstiečių ir žaliųjų sąjungos Seimo nario Antano Bauros balso PRIEŠ ir kelių susilaikiusių balsų.

Plačiau...
 

2012-05-25 | Vilniečiai vis aktyviau įsijungia į pritariančių referendumui gretas

Vilniuje, kaip ir visoje Lietuvoje, aktyviai renkami parašai privalomajam referendumui surengti dėl naujos atominės elektrinės statybų Lietuvoje.

Plačiau...
 

2012-05-21 | Gandro antskrydis prieš AE per gatvės muzikos dieną

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos simbolis Gandras per gatvės muzikos dieną Vilniuje, kuri vyko gegeužės 19 d., skraidė ir agitavo žmones pasirašyti dėl referendumo atominės elektrinės klausimu. Gandrui padėjo gausi savanorių komanda.

Plačiau...
 
<< Pradžia < Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis > Pabaiga >>

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų