Naujienos

2020-05-25 | Guoda Burokienė. Pensininkų diskriminacija ar žmogiškas rūpestis?

Nuo kovo mėnesio trunkantis karantinas padėjo suvaldyti infekcijos plitimą. Tačiau tai nepraėjo be pasekmių. Kai tik pasaulis paskelbė apie nežinomo viruso protrūkį, medikai ir mokslininkai netruko išsiaiškinti kokią visuomenės grupę virusas pažeidžia labiausiai, kas greičiausiai suserga ir netgi miršta.

Plačiau...
 

2020-05-22 | Vyriausybė imasi iniciatyvos plėtoti futbolo sporto infrastruktūrą Vilniuje

Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis pavedė Švietimo, mokslo ir sporto ministerijai išnagrinėti futbolo sporto plėtrai reikalingos infrastruktūros poreikį Vilniuje ir iki gegužės 26 d. pateikti Vyriausybės kanceliarijai galimas jos vystymo alternatyvas.

Plačiau...
 

2020-05-21 | Valstybės pagalba švelnėjant karantinui: viskas, ką reikia žinoti apie subsidijas

Karantino metu prastovas darbuotojams paskelbusioms įmonėms valstybė moka subsidijas, padengiančias dalį darbuotojų darbo užmokesčio, kuris per prastovą negali būti mažesnis nei minimalioji mėnesio alga už visą įprastą darbo laiką. Švelnėjant karantinui ir darbuotojams sugrįžtant į darbus, valstybės parama darbdaviams ir darbuotojams nedings bei bus galima dar 6 mėnesius.

Plačiau...
 

2020-05-21 | Leistiną kultūros renginių dalyvių skaičių numatoma didinti palaipsniui

Vyriausybė pasitarime pritarė Kultūros renginių dalyvių (žiūrovų) skaičiaus didinimo planui. Sveikatos apsaugos ir Kultūros ministerijoms pavesta atsižvelgti į šio plano nuostatas teikiant Vyriausybei siūlymus dėl karantino režimo reikalavimų švelninimo.

Plačiau...
 

2020-05-21 | Verslo likvidumo priemonių išmokėjimai peržengė simbolinę 100 mln. eurų ribą

Naujausi duomenys rodo, kad Vyriausybės patvirtintame šalies ekonomikos skatinimo plane numatytų svarbiausių priemonių įgyvendinimas įgauna pagreitį, o verslo likvidumo priemonių vertė peržengė simbolinę 100 mln. eurų ribą.

Plačiau...
 

2020-05-21 | Ramūnas Karbauskis siūlys Koalicijos tarybai prašyti Prezidento pasiaiškinimo dėl jo patarėjo veiksmų ir kreiptis į VSD

Viešumoje pasirodžius informacijai, jog su priešiškos Lietuvai valstybės slaptomis tarnybomis galimai vienaip ar kitaip susiję asmenys bando šmeižti ministrą J. Narkevičių ir  savo kėslų įgyvendinimui naudojasi  Lietuvos Respublikos Prezidentūros patarėju, atsakingu už Nacionalinio saugumo klausimus, Koalicijos tarybos pirmininkas Ramūnas Karbauskis siūlys Koalicijos tarybai kreiptis į Prezidentą, prašant įvertinti Prezidento Nacionalinio saugumo grupės patarėjo Dariaus Kuliešiaus vaidmenį šioje istorijoje.

Plačiau...
 

2020-05-21 | LVŽS Šakių skyrius kreipiasi į STT ir FNTT dėl savivaldybėje vykdomų viešųjų pirkimų

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis su nerimu žvelgia į situaciją vietos savivaldoje – liberalų, socialdemokratų ir konservatorių valdomose savivaldybėse kasdien aiškėja galimos naujos nepotizmo ir politinės korupcijos apraiškos. Jo nuomone, šioms partijoms, kurios visuomenei prisistato, kaip ypač modernios ir liberalios, turėtų būti gėda, jog šiuolaikinėje, 30 metų nepriklausomoje, Lietuvoje niekaip negali atsikratyti seno įpročio – toleruoti vagystes iš valstybės ir jos žmonių.

Plačiau...
 

2020-05-20 | Robertas Šarknickas: Apspjaudyta Lietuvos Nepriklausomybė

Kai spjauna didžiajai asmenybei į veidą, tai spjauna ir visai valstybei. Kiekviena valstybė turi visą paletę įvykių: taiką, karą, pergales, laisves.


Plačiau...
 
<< Pradžia < Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sekantis > Pabaiga >>

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų