Naujienos

2008-06-26 | Valstiečiai liaudininkai siūlo peržiūrėti aukštojo mokslo įstatymo pataisas

Šiandien, birželio 26 d., Valstiečių liaudininkų frakcijos nariai, išklausę studentus vienijančių organizacijų argumentus, išreikė abejonę dėl kai kurių Prezidento vetuoto aukštojo mokslo įstatymo pataisų tikslingumo.

Plačiau...
 

2008 06 20 | Žemės ūkio ministerija siūlo sprendimus pieno sektoriuje

Situacijai pieno sektoriuje gerinti, t.y. pieno supirkimo kainoms ir ūkių pajamoms didinti, kad būtų išvengta finansinės rizikos ūkiams ir jų vykdomiems projektams, Žemės ūkio ministerija siūlo...

Plačiau...
 

2008-06-19 | Būtina skubiai keisti kaimo mokyklų reorganizavimo Zarasų rajone programą

Valstiečių liaudininkų frakcija Seime, dar kartą apsvarsčiusi Zarasų rajono savivaldybės Tarybos bei Švietimo ir mokslo ministerijos nepakankamas pastangas siekiant išlaikyti kaimo mokyklas, kreipiasi į rajono savivaldybės Tarybą ir ministeriją, ragindama peržiūrėti Baibių bei kitų kaimo mokyklų rajone pertvarkos klausimus.

Plačiau...
 

2008-06-17 | Kazimiera Prunskienė solidarizuojasi

Žemės ūkio ministrė, Lietuvos valstiečių liaudininkų sąjungos pirmininkė Kazimiera Prunskienė solidarizuojasi su vartotojais.

Plačiau...
 

2008-06-17 | L.Mogenienė: Seime pagaliau apsispręsta ryžtingiau naikinti diskriminacijos apraiškas

Šiandien, birželio 17 d. Seime priimtas bene daugiausiai diskusijų Seime sukėlęs Lygių galimybių įstatymas, įteisinantis ir valstybės neigiamą požiūrį į diskriminaciją dėl lyties, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų, amžiaus, lytinės orientacijos, negalios, etninės priklausomybės, religijos.

Plačiau...
 

2008-06-17 | Naujajam Švietimo ir mokslo ministrui būtina stabdyti kaimo mokyklų genocidą

Šiandien Valstiečių liaudininkų frakcija, susitikusi su naujuoju LR Švietimo ir mokslo ministru Algirdu Monkevičiumi, išreiškė susirūpinimą dėl nepakankamai veiksmingos ministerijos politikos kaimo mokyklų atžvilgiu bei pateikė pasiūlymus, kaip derėtų padėtį taisyti.

Plačiau...
 

2008-06-16 | V.Rinkevičius: siūloma švelninti ūkinės veiklos apribojimus saugomose teritorijose

Seimo Kaimo reikalų komitetas,   atsižvelgdamas į gautus pasiūlymus dėl darnaus žemės ūkio plėtojimo saugomose teritorijose, nusprendė pasiūlyti Vyriausybei įvertinti nustatytus perteklinius apribojimus saugomose teritorijose ir nustatyti kurie jau nebeatitinka dabartinių ūkininkavimo technologijų bei ūkinės veiklos lūkesčių, o steigiant naujas saugomas teritorijas - visapusiškai įvertinti jų steigimo būtinumą.

Plačiau...
 

2008-06-03 | Valstiečiai liaudininkai įsitikinę, kad valstybinė šeimos politika reikalinga Lietuvos ateičiai

Valstiečių liaudininkų frakcija, išanalizavusi Valstybinę šeimos politikos koncepciją, Vyriausybės ir Seimo teisės departamento išvadas dėl šio teisės akto, įvairių institucijų ir Lietuvos gyventojų nuomones, apklausų tyrimus, reiškia įsitikinimą, kad valstybinė šeimos politika, išdėstyta Koncepcijoje, kurios parengimo darbo grupei vadovavo VL frakcijos narė Rima Baškienė, yra reikalinga Lietuvos ateičiai.

Plačiau...
 
<< Pradžia < Ankstesnis 201 202 203 204 205 206 207 Sekantis > Pabaiga >>

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų