Naujienos

2008-06-03 | G. Didžiokas: Degalų kainas sumažinti įmanoma tik europiniame lygmenyje

Šiandien, birželio 2 d. įvykusioje spaudos konferencijoje Lietuvos valstiečių liaudininkų sąjungos vicepirmininkas, Europos parlamento narys Gintaras Didžiokas konstatavo, kad kylančias degalų kainas, kurios smogė daugelio Europos šalių ekonomikoms, įmanoma sumažinti tik Europos Tarybai sutarus dėl akcizo mokesčio politikos persvarstymo.

Plačiau...
 

2008-06-03 | Patvirtinta Valstybinė šeimos politikos koncepcija padės visuomenei bręsti moralės ir vertybių srityje

Valstiečių liaudininkų frakcija dėkinga parlamentarams - kitų frakcijų nariams - svaria balsų persvara (69 „už“, 6 „prieš“ ir 24 „susilaikė“) balsavusiems už Valstybinės šeimos politikos koncepcijos nuostatas...

Plačiau...
 

2008-05-23 | V. Rinkevičiaus: Vandentvarka kaime reikalauja skubių pokyčių

Seimo Kaimo reikalų komitetas ragina Vyriausybę neatidėliotinai spręsti geriamojo vandens kokybės gerinimo ir nuotekų valymo sistemų tiesimo bei modernizavimo kaime finansavimo klausimus.

Plačiau...
 

2008-05-21 | A. Staponkienė: Valstiečiai liaudininkai siekia mažinti pensijų kaupimo fondų apetitus ir apsaugoti įmokas mokančių asmenų turtinius interesus

Seimas po pateikimo pritarė Valstiečių liaudininkų frakcijos seniūnės Aldonos Staponkienės pateiktam „Pensijų kaupimo įstatymo pakeitimo ir papildymo įstatymo projektui“, kuriuo siekiama apsaugoti socialines draudimo įmokas mokančių asmenų, pasirinkusių pensijų kaupimą pensijų konservatyviuose fonduose, turtinius interesus.

Plačiau...
 

2008-05-14 | A. Pekeliūnas: Minimali mėnesinė alga turėtų būti ne mažesnė nei 60 procentų vidutinio mėnesinio darbo užmokesčio

Seime užregistruotas įstatymo projektas, reglamentuojantis minimalios mėnesinės algos nustatymo tvarką. Įstatymo projektu numatoma, kad Vyriausybė Trišalės tarybos teikimu nustato minimalią mėnesinę algą (toliau –MMA), kuri turi būti ne mažesnė nei 60 proc. praėjusių kalendorinių metų šalies ūkio vidutinio mėnesinio bruto darbo užmokesčio.

Plačiau...
 

2008-05-12 | A.Pekeliūnas: Vyriausybė privalo imtis priemonių, kad daugiabučių renovavimas nesustotų

Seimo vicepirmininko Alfredo Pekeliūno iniciatyva į Seimo Aplinkos apsaugos komiteto posėdžio darbotvarkę buvo įtrauktas klausimas išsiaiškinti, kodėl Vyriausybės 2008 m. kovo 30 nutarimas, reglamentuojantis senų daugiabučių renovavimo procesus, yra taikomas ir projektams, kuriems Būsto ir urbanistinės plėtros agentūra buvo pritarusi iki šio nutarimo įsigaliojimo dienos.

Plačiau...
 

2008-04-29 | A.Staponkienė: valstiečiai liaudininkai pritaria Vyriausybės ataskaitai

Kalbėdama Seimo plenariniame posėdyje diskusijoje dėl Vyriausybės veiklos ataskaitos už 2007 metus, Valstiečių liaudininkų frakcijos vadovė Aldona Staponkienė ją vertino kaip išsamią, apibūdinančią visas pagrindines Ministrų kabineto veiklos kryptis ir prioritetus.

Plačiau...
 

2008-04-28 | G.Didžiokas: Lietuvos žiniasklaidoje – rasizmas ir melas

Pirmadienį dienraštyje „Lietuvos žinios“ ir interneto svetainėje „Delfi“ pasirodžiusi publikacija „Biodegalų spąstai“ ne tik prasilenkia su tikrove, pamina europietiškas vertybes, bet ir kursto rasinę nesantaiką.

Plačiau...
 
<< Pradžia < Ankstesnis 201 202 203 204 205 206 207 Sekantis > Pabaiga >>

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų