Naujienos

2020-04-22 | Karantinas pratęstas iki gegužės 11 dienos, nuo pirmadienio atsidaro lauko kavinės, grožio salonai, bibliotekos ir muziejai

Sveikatos apsaugos ministerijos siūlymu, Vyriausybė pratęsė karantiną dar dviem savaitėms, iki gegužės 11 dienos. Kitą savaitę pradedamas antrasis karantino švelninimo etapas.

Plačiau...
 

2020-04-22 | Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąungos pirmininko Ramūno Karbauskio kreipimasis į senjorus

Dalinamės LVŽS pirmininko Ramūno Karbauskio laišku senjorams, kuriame dėkojama už pasitikėjimą ir pristatomi pagrindiniai Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos darbai, kurie buvo įgyvendinti, siekiant pagerinti senjorų gyvenimą.

Plačiau...
 

2020-04-21 | Startuoja svetainė Pagalbasau.lt apie emocinę sveikatą ir pagalbos galimybes

Sveikatos apsaugos ministerija kartu su Socialinės apsaugos ir darbo ministerija bei ekspertais parengė svetainę, kurioje gyventojai ras visą aktualią, patikimą informaciją apie emocinę sveikatą bei prieinamos pagalbos galimybes koronaviruso metu. Svetainė www.pagalbasau.lt gyvuos ir pasibaigus koronaviruso pandemijai, bus nuolat atnaujinama ir papildoma.

Plačiau...
 

2020-04-21 | Parama verslui įgauna pagreitį

Valstybė parama verslui, susiduriančiam su finansiniais sunkumais dėl COVID-19 pandemijos, įgauna pagreitį. Iki šiol vien palūkanų kompensavimui išmokėta daugiau kaip 4 mln. eurų, o nuo balandžio mėnesio pradžios jau sulaukta naujų paraiškų, kurių bendra vertė siekia 7 mln. eurų.

Plačiau...
 

2020-04-21 | Svarbi žinia subsidijų paprašiusiems darbdaviams: mokesčius ir įmokas galima atidėti ir nuo subsidijos dalies

Valstybės subsidijų, skirtų kompensuoti darbo užmokestį darbuotojams prastovų metu, paprašę darbdaviai gali laikinai atidėti valstybinio socialinio draudimo įmokų ir gyventojų pajamų mokesčio mokėjimą nuo valstybės subsidijos, ta pačia tvarka kaip ir nuo likusios darbdavio  darbuotojui mokamo darbo užmokesčio dalies.

Plačiau...
 

2020-04-19 | Tomas Tomilinas. Subsidijos turi būti išmokėtos iškart už kovą ir balandį

Prieš Velykas startavo pirmi karantino subsidijų mokėjimai savarankiškai dirbantiems asmenims. Žmonės gavo išmokos dalį už kovą, skaičiuojant nuo karantino pradžios. Visa išmoka – 257 Eur už balandį – žmones pasieks tik gegužę. Taip pat pirmadienį prasideda mokėjimai už prastovas.

Plačiau...
 

2020-04-18 | Guoda Burokienė. Kaip per karantiną darbą organizuoja parlamentai ES valstybėse?

Kaip viesulas į mūsų gyvenimus įsisukęs koronavirusas ne tik aukštyn kojomis apvertė įprastą mums gyvenimo ritmą, bet ir privertė keisti, koreguoti darbo, mokymosi planus. Tai palietė ne tik suaugusius, bet ir pačius mažiausius. Tikslas vienijantis – apsisaugoti nuo viruso plitimo ir apsaugoti aplinkinius.

Plačiau...
 

2020-04-17 | Dainius Gaižauskas. Atsakymas Gabrieliui Landsbergiui

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Dainius Gaižauskas apie opozicijos atstovų išsisukinėjimą, vengiant atsakyti į klausimus visuomenei.


Plačiau...
 
<< Pradžia < Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sekantis > Pabaiga >>

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga
Gedimino pr. 28/2-510, Vilnius, tel. 8 5 212 0821
El. paštas: info@lvzs.lt
Daugiau kontaktų